femrave e dhunuara

Shkëputur nga libri rrefimet e femrave të dhunuara në Kosovës.

Femrat e dhunuara gjatë luftës
Vajza nga malet e Qiqavices
Arbenita vajza e dhunuara gjatë luftës
Shkëputur nga libri
Peticioni për gratë e dhunuara
Ishte pjesë - Jeta në Kastriot
Fakte dhe dëshmi te Grave
Një dokumentar për dhunimet

OJQ Jeta në Kastriot | Design by europa-design.com