Ju lutem na kontaktoni

Ju lutem na ndihmoni neve, që ne t'ju ndihmojmë viktimave të përdhunuara, femrat e veja me fëmijë bonjakë, ato që kanë nevojë për shërim jashtë vendit, ato në kushte të vështira materiale, familjet në nevojë, femrat kryefamiljare, femrat që kanë nevojë për përkrahje, nënat dhe fëmijet me aftësi të kufizuara etj.

 

LLOGARIA BANKARE:

OJQ Jeta në Kastriot | Design by europa-design.com